AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Απρ 2017

Για Σάμο αναχώρησαν από Πειραιά με κρουαζιερόπλοιο 250 κινέζοι τουρίστες


Για Μύκονο, Σάμο, Κουσάντασι, Ηράκλειο και Σαντορίνη αναχώρησαν από Πειραιά με κρουαζιερόπλοιο το μεσημέρι της Παρασκευής οι πρώτοι 250 κινέζοι τουρίστες που θα πραγματοποιήσουν φέτος κρουαζιέρα σε ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για το πρώτο οργανωμένο γκρουπ επιβατών από την Κίνα, που επιβιβάστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, της Celestyal Cruises, για τριήμερη κρουαζιέρα με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο».





Σύμφωνα με την εταιρεία, η άφιξή τους σηματοδοτεί το άνοιγμα της ελληνικής κρουαζιέρας για τους Κινέζους στο Αιγαίο, γι' αυτό και, πριν την αναχώρησή τους, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, ειδική εκδήλωση υποδοχής τους.

Στη διάρκειά της, η διοίκηση του ΟΛΠ και ο διευθύνων σύμβουλός του, Capt. Fu Chengqiu, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Celestyal Cruises, Κυριάκο Αναστασιάδη, καθώς η εταιρεία έφθασε στο 70% του homeporting (λιμάνι αφετηρίας) της κρουαζιέρας, ενώ αποτελεί ετήσιο και σταθερό χρήστη του λιμανιού του Πειραιά.