AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

7 Απρ 2017

Η "Ανατροπή" στους Σταυρινήδες Σάμου


Η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" ξεκίνησε την Τετάρτη από την τοπική κοινότητα των Σταυρινήδων Σάμου τις περιοδείες της για το έτος 2017, για 4η συνεχόμενη χρονιά . 


Στην προγραμματισμένη συνάντηση παρευρέθηκαν διάφοροι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, καθώς και συνεργάτες της δημοτικής παράταξης.

Η συνάντηση ξεκίνησε με περιοδεία μέσα στο χωριό. Κατά την περιήγηση έγινε αναφορά στα προβλήματα που δημιουργούν τα εγκαταλελειμμένα σπίτια και στην έλλειψη παιδικής χαράς. Επίσης, οι παρόντες επισκέφτηκαν διάφορα ωραία μέρη, όπως η Ανάληψη, όπου από εκεί ξεκινάει ένα μονοπάτι προς Μανωλάτες.

Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση στο καφενείο του χωριού. Οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν για διάφορα θέματα. Έγινε εκτενής αναφορά στις φυσικές ομορφιές της περιοχής και συζήτηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Μέσα στα αναπτυξιακά έργα που θα έδιναν άλλη διάσταση στο χωριό είναι η συντήρηση-τσιμεντόστρωση του δρόμου που οδηγεί στους Μανωλάτες και η βέλτιστη αξιοποίηση των παραδοσιακών μονοπατιών της ευρύτερης περιοχής. 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της "Ανατροπής" στους Σταυρινήδες Σάμου: