AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Απρ 2017

Τουριστική προβολή της Σάμου στην Κύπρο

Πηγή φωτογραφίας: cyprushighlights.com

Ο Δήμος Σάμου μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού "Πυθαγόρας ο Σάμιος" συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση "Ταξίδι", τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση που φιλοξενεί η μεγαλόνησος, από 21 έως 23 Απριλίου, στη Λευκωσία. 

Στόχος αυτής της συμμετοχής είναι η διείσδυση της Σάμου στην ανερχόμενη τουριστική αγορά της Κύπρου, που πέρυσι αρίθμησε πάνω από 650.000 ταξιδιώτες στο εξωτερικό, απ’ τους οποίους περισσότεροι από τους μισούς επισκέφθηκαν ελληνικούς προορισμούς.

Η Έκθεση "Ταξίδι" είναι η μοναδική Διεθνής Έκθεση Τουρισμού που διοργανώνεται στην Κύπρο και αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για την πλήρη ενημέρωση του Κυπριακού κοινού σχετικά με τουριστικούς προορισμούς, ταξιδιωτικά πακέτα και χώρους αναψυχής εντός και εκτός Κύπρου.
Η έκθεση αυτή βρίσκεται στον 20ο της χρόνο, διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACΤΑ)  και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, επαγγελματίες του χώρου, αλλά και ιδιώτες που αναζητούν προορισμούς θερινών διακοπών. 
Η Σάμος συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, απ’ το οποίο θα διανεμηθεί τουριστικό υλικό και θα προσφερθεί ενημέρωση στους επισκέπτες για τις δυνατότητες του νησιού μας να προσφέρει ασφαλή και υψηλής ποιότητας διαμονή και ψυχαγωγία τους καλοκαιρινούς μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 24 Ιουνίου η Κύπρος θα συνδέεται αεροπορικώς με τη Σάμο με απευθείας πτήση της TUS, από τη Λάρνακα.
Στο πλαίσιο αυτής της ευνοϊκής συγκυρίας, η Σάμος  θα δώσει επίσης το παρών της -με ψηφιακό και έντυπο υλικό- και στην ετήσια εορταστική εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, που ονομάζεται "Ημέρα της Ευρώπης" και εφέτος θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Ακροπόλεως, στη Λευκωσία, στις 13 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν στους επισκέπτες τουριστικά φυλλάδια, τοπικά προϊόντα και έντυπο υλικό για τη Σάμο.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γεώργιος Λακκοτρύπης, ο Γενικός Διευθυντής της ACΤΑ, Ιωάννης Μιχαηλίδης και ο υπεύθυνος marketing της Tus Airways κ. Οικονομίδης είναι ανάμεσα στους πολλούς επισκέπτες του περιπτέρου του Δήμου Σάμου, που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κυπριακού κοινού.

Φωτογραφία από τη σελίδα της Μαρίας Παπαδάμ στο facebook

Πηγή φωτογραφίας: cyprushighlights.com

Πηγή φωτογραφίας: cyprushighlights.com