AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Απρ 2017

Ξενοδόχοι Σάμου: "Δεν διαιρούμε το νησί σε βόρειους-νότιους-ανατολικούς-δυτικούς"


Για «διαστρέβλωση» των θέσεών της μέσα από την πρόσφατη επιστολή των φορέων της πόλεως Σάμου κάνει λόγο η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου. Ξεκαθαρίζει ότι το νησί είναι ένα και δεν χωρίζεται σε βορρά και νότο.

Πιο αναλυτικά, με αφορμή τον θόρυβο που προκλήθηκε από την επίμαχη επιστολή, ο πρόεδρος της Ένωσης Κώστας Κυριαζής αναφέρει:

"Όλα αυτά τα χρόνια σαν πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων με την δική σας στήριξη και την απόλυτη συνεργασία του Δ.Σ. στόχος μας και προσπάθεια είναι η πρόοδος, η ευημερία του τουρισμού  με επέκταση την αειφορία των τουριστικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξη του Νησιού μας. 

Σε αυτή την συνεχή δοκιμασία  προκύπτουν θέματα που διαστρεβλώνουν  την βούλησή μας, όπως η πρόσφατη επιστολή των φορέων της πόλεως Σάμου. 

Θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρη για άλλη μια φορά την ομοψυχία, την ενότητα και την συμπαράστασή μας προς  όλους τους συναδέλφους, σε οποιοδήποτε αίτημά τους.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια,  αλλά ούτε και την πρόθεση μέσα από την δοκιμασία που περνάει ο τόπος μας, να χωρίζουμε ή να διαιρούμε το νησί σε βόρειους - νότιους, ανατολικούς - δυτικούς.  

Για την Ένωση Ξενοδόχων υπάρχει ένα νησί, μία Σάμος, ένας τουριστικός προορισμός. 

Αυτή είναι η θέση μας, αυτός είναι ο στόχος μας μέσα από την πολυετή πορεία μας το έχουμε αποδείξει" αναφέρει ο κ. Κυριαζής.