AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Απρ 2017

Δράση κατά της κατάθλιψης στις 7/4 στην πόλη της Σάμου


Δράση με κεντρικό μήνυμα: "Άσε τη ζωή που κάνεις... ψάξε τη ζωή που χάνεις" διοργανώνει την Παρασκευή 7 Απριλίου για όλους τους κατοίκους του ο Δήμος Σάμου στην πρωτεύουσα του νησιού.

Στη δράση αυτή θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να γνωριστούν και να συζητήσουν, ενώ ταυτόχρονα θα ασκηθούν με περπάτημα στην πόλη της Σάμου και θα ενημερωθούν από επαγγελματίες του Δήμου και άλλους φορείς.

Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την κατάθλιψη, η συζήτηση, η ενημέρωσή τους για αυτό το σύνθετο φαινόμενο και ταυτόχρονα, η σωματική τους άσκηση και ψυχική τους ευεξία.

Ημερομηνία και ώρα έναρξης της δράσης: Παρασκευή 7 Απριλίου 11:00 - 13:00.

Αφετηρία και λήξη διαδρομής: αφετηρία το Δημαρχείο Σάμου, ξενάγηση στο χώρο του Δημαρχείου από φιλόλογο – ιστορικό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου, βόλτα στο Δημοτικό  Κήπο, στη συνέχεια περπάτημα επί της παραλιακής λεωφόρου και λήξη διαδρομής στην Πλατεία Πυθαγόρα. 

Η δράση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Σάμου και συγκεκριμένα το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, με αφορμή το θέμα έχει τίτλο “Κατάθλιψη: Ας μιλήσουμε” που έθεσε για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου) ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.