AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Απρ 2018

Η "Ανατροπή" στους Σταυρινήδες Σάμου


Την τοπική κοινότητα των Σταυρινήδων Σάμου επισκέφτηκαν την Τετάρτη μέλη της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή", με επικεφαλής τον Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της παράταξης, "από τους Σταυρινήδες, το μικρότερο χωριό της Σάμου, η "Ανατροπή" ξεκίνησε για 5η συνεχόμενη χρονιά τις επισκέψεις της σε όλες τις κοινότητες του νησιού. Σε αυτές, οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν από κοντά το πρόγραμμα της παράταξης για την ορθή διοίκηση του δήμου, κατά την έναρξη της νέας δημοτικής αρχής από το 2019.

Η επίσκεψη στους Σταυρινήδες ξεκίνησε με περιοδεία μέσα στο χωριό, συζήτηση με κατοίκους, και στη συνέχεια ακολούθησε συνομιλία με τους παρευρισκόμενους στο καφενείο του χωριού.


Στην έναρξη της ομιλίας αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες διοίκησης του δήμου. Έγινε αναφορά με πολλά παραδείγματα, πάνω σε οικονομικά στοιχεία, τεχνικά θέματα και θέματα προγραμματισμού.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες έργων που βάζει η "Ανατροπή" για το συγκεκριμένο χωριό:

1. Συντήρηση και μελλοντική αξιοποίηση του παλιού δημοτικού σχολείου.

2. Ανάπλαση και διαμόρφωση του πάρκου. (ηλεκτροφωτισμός, δημιουργία παιδικής χαράς)

3. Βελτίωση του αγροτικού δρόμου Σταυρινήδες – Μανολάτες. (συντήρηση, τσιμεντόστρωση)

4. Σύνδεση 6-7 σπιτιών με το υπάρχον αποχετευτικό δίκτυο".