AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Φεβ 2019

Εξιχνίαση δύο διαρρήξεων-κλοπών στη Σάμο


Στην εξιχνίαση δύο διαρρήξεων-κλοπών στη Σάμο προχώρησε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

Οι δύο διαρρήξεις-κλοπές διαπράχθηκαν πριν από περίπου 4 μήνες στην πρωτεύουσα του νησιού.

Στην πρώτη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 29χρονος, μπήκε στην προαναφερόμενη οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή.

Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Στη δεύτερη υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 20χρονος, μπήκε στην παραπάνω επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό της και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και φιάλες με αλκοολούχα ποτά, συνολικής αξίας 300 ευρώ περίπου.

Και για αυτή την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com