AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Φεβ 2019

Οι ταινίες στο Cine Rex από 21 έως 25/2


Ο κινηματογράφος Rex στους Μυτιληνιούς Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 21 έως και τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 20:15, την ταινία "Το βαποράκι". Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου, στις 4 το απόγευμα, θα προβάλει και την μεταγλωττισμένη στα ελληνικά ταινία "Η ταινία Lego".

Η ταινία "Το βαποράκι (The mule)" είναι μία αστυνομική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2018.



Η υπόθεση της ταινίας:

Η επιχείρηση του Ερλ Στόουν χρεωκοπεί, όταν του προσφέρεται μια δουλειά, στην οποία μεταφέρει εμπόρευμα, χωρίς να γνωρίζει στην αρχή, ότι πρόκειται για ναρκωτικά. Δεν αργεί μέχρι να τον εντοπίσει η καταπολέμηση ναρκωτικών DEA και να αναχαιτίσει την οικονομική του άνοδο μέσω της παράνομης αυτής δραστηριότητας. 


Σκηνοθεσία: Clint Eastwood. Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper, Clint Eastwood, Manny Montana.

Διάρκεια: 116'.

Δείτε το trailer της ταινίας:


"Η Ταινία Lego 2 (The Lego Movie 2: The Second Part)" είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής του 2019.


Η υπόθεση της ταινίας:

Μετά από πέντε χρόνια ηρεμίας στην πόλη των Lego, οι πολίτες αντιμετωπίζουν μία νέα απειλή από το διάστημα. Αφού έχουν καταστραφεί όλα, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν το σύμπαν των LEGO, ο Έμετ, η Λούσι, ο Μπάτμαν και οι φίλοι τους καταφεύγουν σε έναν άλλο γαλαξία, όπου όλα είναι μουσικά. Εκεί δοκιμάζουν το θάρρος τους και τη δημιουργικότητά τους και συνειδητοποιούν πόσο σημαντικοί είναι. 


Σκηνοθεσία: Mike Mitchell. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Διάρκεια: 116'.

Δείτε το trailer της ταινίας:



Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com