AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Φεβ 2019

Συλλήψεις τριών ατόμων το Σαββατοκύριακο στη Σάμο


Οι αστυνομικές αρχές της Σάμου προχώρησαν το Σαββατοκύριακο σε τρεις συλλήψεις για δύο διαφορετικά περιστατικά στο νησί.

Στο πρώτο περιστατικό, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου συνέλαβαν την Κυριακή δύο αλλοδαπούς ηλικίας 58 και 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες μπήκαν σε δομή παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, χωρίς άδεια αρμοδίων αρχών, ενώ με ενέργειές τους διατάραξαν την ομαλή λειτουργία υπηρεσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Στο δεύτερο περιστατικό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 44 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση περιοριστικών όρων διαμονής, καθώς και για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 44χρονος είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από αρμόδιες αρχές για τη μη απομάκρυνσή του από το νησί της Κω.

Επίσης, από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε δηλώσει, σε προγενέστερο χρόνο, ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Κω.

Προανάκριση διενεργείται και σε αυτή την περίπτωση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com