AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Φεβ 2019

Η ταινία από την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου στις 23/2


Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου θα προβάλει στις 9 το βράδυ του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την ταινία "Καρδιά βουνό".

Πρόκειται για μια κομεντί ισλανδικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Μα πόσο να ζυγίζει αυτός ο Φούσι; Η αλήθεια είναι ότι ούτε ο ίδιος ο Φούσι δεν ξέρει. Ο 43χρονος υπέρβαρος άντρας είναι σαν να υπνοβατεί ξύπνιος καθ' όλη τη ζωή του. Η εργασία του ως αχθοφόρος σε αεροδρόμιο δεν του προσφέρει καμία συγκίνηση, ενώ ποτέ του δεν είχε φιλενάδα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι μάχες του Β` Παγκοσμίου Πολέμου, τις οποίες υπομονετικά αναπαριστά σπίτι του με μινιατούρες τανκ και στρατιωτάκια. Ένα σπίτι, της μητέρας του δηλαδή, ταυτόχρονα καταφύγιο και φυλακή του. 


Όταν στα χέρια του έρχεται ένα κουπόνι για σχολή χορού, δεν το αφήνει να περάσει έτσι, κι εκεί γνωρίζει τη Σιόφν, μια εξίσου μοναχική ψυχή με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα. Άμαθος στο να επικοινωνεί με κόσμο, ο Φούσι αποφασίζει να πάρει τη ζωή και των δύο στα χέρια του. 




Σκηνοθεσία: Dagur Kari. Πρωταγωνιστούν: Gunnar Jonsson, Ilmur Kristjansdottir, Sigurjon Kjartansson, Franziska Una Dagsdottir, Margret Helga Johannsdottir.

Διάρκεια: 94'.

Δείτε το trailer της ταινίας:

 
Important note for Google Translate users: 
To watch the video please return to the untranslated version of this post.