AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

18 Φεβ 2019

Αποστολή του ντοκιμαντέρ "My Greek Odyssey" από 18-22/2 στη Σάμο


Την αποστολή του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” που θα γυριστεί στη Σάμο τον Ιούλιο και αφορά την μονοθεματική παρουσίαση του νησιού σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα που θα γίνει για αυτό, υποδέχεται από 18 έως 22 Φεβρουαρίου ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού.  

Η φιλοξενία από πλευράς δήμου εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων για την τουριστική προβολή και προώθηση του νησιού.

Το πρόγραμμα των δημοσιογράφων στο νησί περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Πυθαγόρειο, στο Κοκκάρι, στο Ηραίο, στο Καρλόβασι, στην πόλη της Σάμου, στο Ευπαλίνειο Όρυγμα και στον Ναό της Ήρας καθώς και πολλές επισκέψεις σε χωριά και παραλίες.

Σκοπός της επίσκεψης του συνεργείου είναι η περιήγηση στο νησί, η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους, η ενημέρωση από τους αρμοδίους για τις τουριστικές προοπτικές καθώς και η επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ θα συλλέξει πληροφορίες  για την δημιουργία ενός οδοιπορικού που θα παρουσιάζει όλες τις πτυχές του νησιού, θα αναδεικνύει την  ποικιλία των τουριστικών επιλογών και θα αναδεικνύει την  περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το ντοκιμαντέρ που θα γυριστεί στη Σάμο αφορά στην ωριαία προβολή του νησιού και θα προβληθεί στην Αυστραλία και σε παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα. Σκοπός του είναι να καταγράψει την παράδοση, την ιστορία, την γαστρονομία και τον τρόπο ζωής στη Σάμο για να εμπνεύσει τους τηλεθεατές - εντός και εκτός Ελλάδας - να την ανακαλύψουν και την επισκεφτούν!

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com