AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

20 Φεβ 2019

Ταξίαρχος αναλαμβάνει επικεφαλής της Αστυνομίας στη Σάμο


Αλλαγή-αναβάθμιση ηγεσίας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των κρίσεων των αξιωματικών του Σώματος, αποφασίστηκε ότι επικεφαλής στη Σάμο θα αναλάβει ταξίαρχος, και συγκεκριμένα ο Αντώνιος Σαραντίδης, που τώρα υπηρετεί στη Διεύθυνση Τεχνικής Υποστήριξης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
Ο σημερινός διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, αστυνομικός διευθυντής Δημήτριος Μαϊστρέλλης, παραμένει στη Σάμο, ως βοηθός του νέου ταξιάρχου.
Υπενθυμίζεται ότι παραμένει στη θέση του, στη Μυτιλήνη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, ταξίαρχος Ελευθέριος Ντουρουντούς.

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου “καλωσορίζει τον Ταξίαρχο κ. Σαραντίδη Αντώνιο που τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ως Διευθυντής και του εύχεται υγεία,  δύναμη και υπομονή στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας".


Η Ένωση επισημαίνει ότι “μετά το πέρας της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων δε σημειώθηκαν αλλαγές στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου. 

Ευχόμαστε στους Αξιωματικούς που κρίθηκαν ως ικανοί, να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, με γνώμονα τη χρηστή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη”.


Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com