AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

19 Ιαν 2020

Σε ημερίδα για την Αυτοδιοίκηση ο αντιδήμαρχος Ανατ. Σάμου Γ. Διονυσίου

Ο αντιδήμαρχος Ανατ. Σάμου, Γ. Διονυσίου (δεξιά) με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δ. Παπαστεργίου 

Την πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα επίκαιρη επιστημονική ημερίδας με θέμα "Στρατηγικός Σχεδιασμός & Επιχειρησιακός Προγραμματισμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με όραμα για το 2023", παρακολούθησε στην Αθήνα ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Διονυσίου.

Τα κύρια θέματα της ημερίδας αφορούσαν τα χρηματοδοτικά εργαλεία, τους κομβικούς άξονες στρατηγικής, τον ενεργειακό σχεδιασμό, την πολιτιστική δικτύωση και την κοινωνική οικονομία, ως νέες πτυχές που πρέπει  να ληφθούν υπόψη από τις περιφερειακές και τις δημοτικές Αρχές για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τον επιχειρησιακό προγραμματισμό.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο Δ. Παπαστεργίου, πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο υπ. Εσωτερικών, Τ. Θεοδωρικάκος

Στην ημερίδα συμμετείχαν περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, στελέχη και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού.

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης

Ο κ. Διονυσίου συμμετείχε ενεργά στην όλη διαδικασία, ενώ είχε και κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον κ. Παπαστεργίου, σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης του δήμου Ανατολικής Σάμου, οι οποίες θα βασίζονται σε μια νέα, έξυπνη αρχιτεκτονική, βασισμένη σε ευέλικτες διαδικασίες και λιγότερη γραφειοκρατία.


Φωτογραφίες: Δήμος Ανατολικής Σάμου