AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Ιαν 2020

Ευχαριστίες της Μητρόπολης Σάμου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Τις ευχαριστίες της προς όλους όσους συνέδραμαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο "Η Αγάπη" κατά την πρόσφατη εορταστική περίοδο εξέφρασε η Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας.

Συγκεκριμένα η Μητρόπολη ευχαριστεί "όλους όσους ανωνύμως ή επωνύμως ίστανται αρωγοί αυτής της συνεχιζόμενης προσπαθείας μας, ώστε να μην ελλείπουν τα αναγκαία προς το ζην στους κατοίκους των ακριτικών μας Νησιών, απ’ άκρου έως άκρου της ακριτικής Ιεράς Μητροπόλεώς μας" και προσέθεσε συγκεκριμένα τα εξής:

"Ιδιαιτέρως όμως λαμβάνουμε την αφορμή να ευχαριστήσουμε τόσο την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την συνεχιζόμενη συνεργασία τους μαζί μας, όσο και τους μεγάλους χορηγούς των υλικών αγαθών, που διανεμήθηκαν στη διάρκεια των Εορτών του φετινού Αγίου Δωδεκαημέρου και συγκεκριμένα: 

1. Την Διοίκηση της 79 ΑΔΤΕ 
2. Την Ελληνική Αστυνομία
3. Την Σαμιακή Αρωγή
4. Το Εμπορικό Επιμελητήριο Σάμου
5. Τον Σύλλογο Συνταξιούχων Δημ. Υπαλλήλων Σάμου 
6. Την Τράπεζα EUROBANK
7. Την κίνηση «Όλοι μαζί μπορούμε» 
8. «Magic Mission» από το Montreal.

Ευχαριστούντες άπαξ έτι άπαντας, τους επωνύμους, αλλά και τους ανωνύμους, πολλοί από τους οποίους ζηλούν το δίλεπτο της χήρας, που εγκωμίασε ο Κύριός μας (βλ. Λουκ. κα, 1-4) για την συπαράστασή τους, ηθική και υλική και την ολόθυμη έκφραση της έμπρακτης αγάπης τους, ευχόμαστε την χάρη και την ευλογία του Επιφανέντος Κυρίου στην ζωή, την οικογένεια και το έργο ενός εκάστου, εις έτη πολλά και ευλογημένα. 

«Τίποτε άλλο δεν ευχαριστεί τόσο πολύ τον Θεό και τίποτε άλλο δεν Του είναι τόσο αγαπητό, όσο η ευσπλαγχνία. Αυτή μαζί με την αλήθεια πηγαίνει μπροστά Του και αυτή πρέπει να Του προσφερθεί πριν την κρίση. Μα και σε τίποτε άλλο δεν δίδεται ανταπόδοση από Εκείνον,  που κρίνει με δικαιοσύνη και ζυγίζει με ακρίβεια την ευσπλαγχνία, όσο στη φιλανθρωπία η φιλανθρωπία...Γιατί όλοι βλέπουν τα χέρια μας, όπως εμείς βλέπουμε τα χέρια του Θεού.» (Γρηγορίου του Θεολόγου, Περί φιλοπτωχείας)".

"Ευχαριστούντες άπαξ έτι άπαντας, τους επωνύμους, αλλά και τους ανωνύμους, πολλοί από τους οποίους ζηλούν το δίλεπτο της χήρας, που εγκωμίασε ο Κύριός μας (βλ. Λουκ. κα, 1-4) για την συπαράστασή τους, ηθική και υλική και την ολόθυμη έκφραση της έμπρακτης αγάπης τους, ευχόμαστε την χάρη και την ευλογία του Επιφανέντος Κυρίου στην ζωή, την οικογένεια και το έργο ενός εκάστου, εις έτη πολλά και ευλογημένα" καταλήγει η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Μητρόπολης.