AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Ιαν 2020

Θέσεις εργασίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στη Σάμο


Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 6 υπαλλήλων στη Σάμο και άλλων 63 υπαλλήλων στην υπόλοιπη Ελλάδα εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας διάρκειας 6 μηνών.

Θα προσληφθεί προσωπικό δύο ειδικοτήτων:

ΠΕ Ιατρών
ΠΕ Ψυχολόγων

Συγκεκριμένα για το ΚΥΤ Σάμου θα προσληφθούν:

Δύο (2) ΠΕ Ιατροί, ειδικότητας Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας. Ελλείψει αυτών δύνανται να καλυφθούν οι θέσεις από ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων και ελλείψει αυτών από ιατρούς άνευ ειδικότητας (ΚΩΔ. Α1).

Ένας (1) ΠΕ Ιατρός, ειδικότητας Παιδιατρικής. Ελλείψει αυτού δύναται να καλυφθεί η θέση από ιατρό λοιπών ειδικοτήτων και ελλείψει αυτού από ιατρό άνευ ειδικότητας (ΚΩΔ. Α1).

Τρεις (3) Ψυχολόγοι, ΠΕ Ψυχολόγων (ΚΩΔ. Α3).

Οι συμβαλλόμενοι θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα με σύμβαση έργου εξάμηνης διάρκειας με άμεση έναρξη. Το μηνιαίο μισθολογικό κόστος, συμπεριλαμβανομένων όλων των προβλεπόμενων κρατήσεων – εισφορών, διαμορφώνεται στα

3.000,00€ για τους ιατρούς
2.700,00€ για τους ψυχολόγους

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (σε κλειστό φάκελο) είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Γραμματεία του Ε.Ο.Δ.Υ., Αγράφων 3-5, Μαρούσι, Τ.Κ 15123.

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις αιτήσεις πρόσληψης στην παρακάτω προκήρυξη, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε με ένα κλικ εδώ:


Πηγή: Workenter.gr