AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Φεβ 2015

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 5 έως 9 Φεβρουαρίου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου έως και τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Η Αρπαγή 3 (Taken 3)". Παράλληλα, το Σάββατο 7/2 και την Κυριακή 8/2, στις 6 το απόγευμα, θα προβάλλει την παιδική ταινία "Asterix: Η κατοικία των θεών (Asterix: Le Domaine des Dieux)" σε έκδοση 3D.

Η ταινία "Η Αρπαγή 3" είναι μια ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής του 2015.

Η υπόθεση της ταινίας:

Η ζωή του πρώην κυβερνητικού πράκτορα Μπράιαν Μιλς αναστατώνεται εκ νέου όταν κατηγορείται για φόνο που δεν διέπραξε. Καθώς καταδιώκεται από έναν αστυνομικό που αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα, ο Μιλς εκμεταλλεύεται τις ιδιαίτερες ικανότητες του για να βρει τον αληθινό δολοφόνο και να αποκαταστήσει την τάξη με τον προσωπικά μοναδικό του τρόπο.




Σκηνοθεσία: Olivier Megaton. Πρωταγωνιστούν: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Maggie Grace κ.ά.

Διάρκεια: 109 '.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Η ταινία "Asterix: Η κατοικία των θεών" είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων, γαλλικής παραγωγής του 2014.


Η υπόθεση της ταινίας:

Απεγνωσμένος, ο Ιούλιος Καίσαρας αποφασίζει να περικυκλώσει το γαλατικό χωριό με μια υπερπολυτελή κατοικημένη από Ρωμαίους πολίτες περιοχή, που την ονομάζει «κατοικία των θεών». Σκοπός του είναι να αποκλείσει τους Γαλάτες από το δάσος, από το οποίο προμηθεύονται υλικά για το μαγικό φίλτρο, μήπως και σταματήσει να γίνεται ρεζίλι από το μικροσκοπικό αυτό κομμάτι του χάρτη. Παρά τις αντιδράσεις των Γαλατών, το πρώτο κτήριο είναι ήδη έτοιμο και οι πρώτοι κάτοικοι κάνουν τα ψώνια τους στο χωριό. Κι ενώ οι χωρικοί νομίζουν ότι βρίσκουν τη χήνα με τα χρυσά αυτά, ο Αστερίξ αισθάνεται τον κίνδυνο.


Σκηνοθεσία: Alexandre Astier, Louis Clichy.

Στην μεταγλωττισμένη έκδοση που θα προβληθεί στο Cine Olympia ακούγονται οι φωνές των εξής ηθοποιών:

Εβελίνα Αραπίδη, Κώστας Δαρλάσης, Σωτήρης Δούβρης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αντώνης Ζαχαράτος, Χίλντα Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Κωνσταντίνος Καραμουσάλης, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ισίδωρος Σταμούλης, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Συράκης, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 85'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.