AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

12 Μαρ 2015

Ο Σύλλογος "Η Μέλισσα" στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Σάμου



Στους αγώνες δρόμου με την επωνυμία "Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη", οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Καρλόβασι την Κυριακή 15 Μαρτίου θα συμμετάσχει ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Σάμου "Η Μέλισσα".

Σημείο συνάντησης για τα παιδάκια του Συλλόγου και τους φίλους τους, μεγάλους και μικρούς, θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου και η ώρα συνάντησης είναι 10.30 π.μ.

Οι άνθρωποι της "Μέλισσας" ευχαριστούν τον Διοικητή της 79 Α.Δ.Τ.Ε, Χαράλαμπο Λαλούση, για την πρωτοβουλία του αυτή και για την πρόσκληση την οποία απηύθυνε στα παιδιά, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Την ίδια Κυριακή, ο τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ) Σάμου στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου θα συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου "Η Μέλισσα", καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες λειτουργίας του.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σάμου καθώς και τα Δ.Σ. των Ποδοσφαιρικών Σωματείων "Α.Ε Καρλοβάσου" και "Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας", φιναλίστ του Κυπέλλου για την απόφαση στήριξης των προσπαθειών του συλλόγου.