AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Φεβ 2016

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη σε τρία χωριά της Σάμου


Εργολαβίες συντήρησης του οδικού επαρχιακού δικτύου της Σάμου, συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ έχει προγραμματίσει και δημοπράτησε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Δεδομένου ότι οι εργασίες αυτές αρχίζουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, η Αντιπεριφέρεια ξεκίνησε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, ώστε να επιλεγούν παρεμβάσεις που θα προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, επισκέφτηκε διαδοχικά το Νεοχώρι, τα Σκουραίικα και τα Κουμαίικα, όπου συναντήθηκε με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Πέτρο Νίνο, Κώστα Χατζηχρήστου και Γιάννη Ζούμπο αντίστοιχα, αλλά και με κατοίκους των χωριών αυτών, και αποφασίστηκαν οι αναγκαίες δράσεις που πρέπει να εκτελεστούν.

Ο κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά: "Χάρη στην προσπάθεια της Περιφερειακής μας Αρχής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη μας κ. Χριστιάνα Καλογήρου και παρά την απίστευτη δημοσιονομική στενότητα, εξασφαλίστηκαν πόροι από το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων για να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης στο επαρχιακό μας δίκτυο.

Καθήκον μας είναι να επιλέξουμε δράσεις που θα παρέχουν τη μέγιστη ωφέλεια.

Ευχαριστώ θερμά τους Προέδρους, αλλά και τους κατοίκους για τη θερμή υποδοχή, αλλά κυρίως για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε. Οι επαφές αυτές θα συνεχιστούν στο σύνολο των νησιών μας
".