AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

5 Μαΐ 2016

Οι ταινίες στο Cine Olympia από 5 έως 11 Mαΐου


Το Cine Olympia στην πόλη της Σάμου προβάλλει από την Πέμπτη 5 έως και την Τετάρτη 11 Μαΐου, καθημερινά στις 21:15, την ταινία "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (Captain America: Civil War)" σε έκδοση 3D. Το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Μαΐου θα προβάλλει στις 18:00 και την ταινία "Ροβινσώνας Κρούσος (Robinson Crusoe)".

Η ταινία "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος" είναι μια ταινία με υπερήρωες, αμερικανικής παραγωγής του 2016.


Η υπόθεση της ταινίας:

Ένα νέο διεθνές επεισόδιο με ήρωες τον Κάπτεν Αμέρικα και τους Εκδικητές αναταράσσει τον πλανήτη, κάνοντας τους πολιτικούς να διαμορφώσουν ένα σύστημα ευθύνης και κανόνων, και ένα κυβερνητικό σώμα που θα αποφασίζει το πότε πρέπει να καλούνται οι σούπερ-ήρωες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της ομάδας, ειδικά ανάμεσα στον Κάπτεν Αμέρικα και τον Iron Man, κι ενώ ένας νέος πανίσχυρος εχθρός κάνει την εμφάνιση του.



Σκηνοθεσία: Anthony και Joe Russo. Πρωταγωνιστούν: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie κ.ά.


Διάρκεια: 147'.

Δείτε το trailer της ταινίας:
 


Η ταινία "Ροβινσώνας Κρούσος" είναι μια ταινία κινουμένων  σχεδίων, γαλλικής - βελγικής παραγωγής του 2016.

Η υπόθεση της ταινίας: 



Ο Ροβινσώνας Κρούσος βρίσκεται στη μέση του ωκεανού, αλλά βρίσκει ανέλπιστη ελπίδα, χάρη στη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας που αποτελείται από ετερόκλητα φιλικά ζωάκια, όπως τουλάχιστον το διηγείται ο αγαπημένος παπαγάλος του πιο διάσημου ναυαγού της ιστορίας. 




Σκηνοθεσία:  Vincent Kesteloot, Ben Stassen.

Η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά με τις φωνές των: Μαρία Ζερβού, Κατερίνα Γκίργκις, Φοίβος Ριμένας, Αφροδίτη Αντωνάκη, Βασίλης Μηλιός, Τζίνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Μακαλιάς, Λουκάς Φραγκούλης.


Διάρκεια: 90'.

Δείτε το trailer της ταινίας:




Cine Olympia: Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 27 στην πόλη της Σάμου, τηλέφωνο 2273025011.

Για κρατήσεις θέσεων στον πριβέ χώρο του Cine Olympia τηλεφωνήστε στο 6973230929.