AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

1 Απρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι Σαμιώτες στην Ακολουθία Ακάθιστου Ύμνου στον Πειραιά

Φωτογραφίες: My Samos Blog

Με κατάνυξη παρακολούθησαν την Παρασκευή οι Σαμιώτες, Ικαριώτες και Φουρνιώτες της Αθήνας την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Πειραιά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Ευσεβίου.

Εκατοντάδες πιστοί προσήλθαν στο παρεκκλήσιο των Αγίων Μεθοδίου και Κυρίλλου, κάτω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας, σε μια Ακολουθία όπου ο Μητροπολίτης και οι Σάμιοι δίνουν το παρών για δύο δεκαετίες.

Στο τέλος, ο κ. Ευσέβιος είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τους πιστούς και τους μοίρασε ως Ευλογία εικόνες του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρος.

Στον ναό παρέστη για προσκύνημα ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ενώ την ακολουθία παρακολούθησαν οι πρώην αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ, Βασίλειος Τσιατούρας και Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι οποίοι, αν και μη Σάμιοι, συνδέονται πνευματικά με τον κ. Ευσέβιο.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του My Samos Blog:



















Πρώτος από δεξιά ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Βασίλειος Τσιατούρας και αριστερά του ο επίσης πρώην αρχηγός της  ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης








Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την Ακολουθία!


 
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, προσήλθε για προσκύνημα στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στο παρεκκλήσιο των Αγίων Μεθοδίου και Κυρίλλου, κάτω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδας στον Πειραιά









Advertisement