AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Απρ 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι εθελοντές καθάρισαν παραλίες στο Καρλόβασι και το Ποτάμι!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα "Let's do it Samos 2017" στο facebook

Σπουδαία ήταν η συνεισφορά των κατοίκων του Καρλοβάσου Σάμου στην πανελλαδική εκστρατεία καθαρισμού "Let's do it Greece" της Κυριακής!

Την παραλία του πρώην Λεπροκομείου επέλεξαν να καθαρίσουν από φερτά υλικά οι κλάδοι Αστεριών και Πουλιών του Τοπικού Τμήματος Καρλοβάσου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού. Όπως λένε και οι ίδιοι, εκείνο που απεκόμισαν είναι ότι "δυστυχώς αυτός που δεν νοιάζεται και λερώνει περισσότερο το περιβάλλον είναι ο άνθρωπος. Γι΄αυτό τα σκουπίδια σας στον κάδο παρακαλώ και όχι στην παραλία"!

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του Τ.Τ. Καρλοβάσου του Σ.Ε.Ο στο "Let's do it Greece"!







Τα μέλη και οι φίλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρλοβάσου συνέβαλαν επίσης στον καθαρισμό της παραλίας του Λεπροκομείου:






Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Δυτικής Σάμου έκανε μια πολύ όμορφη παρέμβαση στους Καταρράκτες στο Ποτάμι. Τρεις γέφυρες επιδιορθώθηκαν και μία κατασκευάστηκε εξ αρχής, καθιστώντας τους Καταρράκτες πλήρως προσβάσιμους και έτοιμους να υποδεχθούν τους επισκέπτες. Μια δεύτερη ομάδα του Συλλόγου καθάρισε τον δρόμο από το Καρνάγιο μέχρι το Ποτάμι:






Ο Σύλλογος Δημιουργικής Χειροτεχνίας "Οι Ιδέες μας" έδρασε στην παραλία "Ποτάμι" Καρλοβάσου. Με κέφι και θετική διάθεση, μέλη του συλλόγου καθάρισαν την παραλία δίνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα:





Πηγή κειμένου και φωτογραφιών: Σελίδα "Let's do it Samos 2017" στο facebook