AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

4 Απρ 2017

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εθελοντές ομόρφυναν την πόλη της Σάμου!

Πηγή φωτογραφιών: Σελίδα "Let's do it Samos 2017" στο facebook

Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας της Σάμου ξεχύθηκαν το πρωί της Κυριακής στους δρόμους της πόλης, με σκοπό τον εθελοντικό καθαρισμό και καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων, στο πλαίσιο της πανελλαδική εκστρατείας καθαρισμού "Let's do it Greece".

Αγνώριστος έγινε ο κήπος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σάμου, εκεί όπου τα μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου μαζί με τον Μανώλη Πυργιώτη, καθάρισαν, ξεχορτάριασαν και έβαψαν τα παρτέρια:










Ο Νίκος Χουσάς έφτιαξε ένα ενδιαφέρον βίντεο που καταγράφει την συλλογική προσπάθεια καθαρισμού του υπαίθριου χώρου της βιβλιοθήκης!


Tο Τοπικό Τμήμα Σάμου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου έβαψαν και εξωράισαν σημεία της παραλιακής και του επιβατικού λιμένα της πόλης. Τα υλικά παρασχέθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο Σάμου. Τα παιδιά ολοκλήρωσαν την δράση τους με ζωγραφική και παιχνίδι:











Η Ένωση Μικρασιατών Σάμου έλαμψε και ομόρφυνε τα Προσφυγικά στην πόλη της Σάμου. Με κέφι και όρεξη, τα μέλη της Ένωσης καθάρισαν, άσπρισαν και φύτεψαν λουλούδια. Η όμορφη προσπάθειά τους ολοκληρώθηκε με κεράσματα και τοπικά εδέσματα στο παραδοσιακό καφενείο της περιοχής:








Μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου "Μέλισσος" ομόρφυναν τον δημοτικό (ηγεμονικό) κήπο της πόλης:








Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς" έκανε γενικό καθαρισμό – εξωραϊσμό στο θέατρο του Άι Γιαννάκη:












Πηγή κειμένου και φωτογραφιών: Σελίδα "Let's do it Samos 2017" στο facebook