AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαΐ 2018

Δεκατρείς συλλήψεις σε μία ημέρα στη Σάμο

 
Ούτε μία, ούτε δύο. Σε 13 συλλήψεις προχώρησε την Τρίτη η Αστυνομία στη Σάμο.
 
Πιο αναλυτικά, για απόπειρα κλοπής συνελήφθη στο Βαθύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος χθες το απόγευμα προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από το παγκάρι Ιερού Ναού.
 
Σε άλλη περίπτωση, στο αεροδρόμιο του νησιού συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 19 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες επέδειξαν κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ως ταξιδιωτικά έγγραφα δύο διαβατήρια πακιστανικών Αρχών, τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας, γι' αυτό και κατασχέθηκαν.
 
Στον ίδιο χώρο, επίσης την Τρίτη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου συνέλαβαν 10 αλλοδαπούς, 9 άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας από 23 έως 37 ετών, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
 
Όλοι τους προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Αυστρία, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, έξι δελτία ταυτότητας και τέσσερα διαβατήρια Αρχών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, τα οποία ήταν πλαστά.
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com