AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Μαΐ 2018

Χειροπέδες για τρεις την Τρίτη στη Σάμο


Οι αστυνομικές αρχές της Σάμου πραγματοποίησαν την Τρίτη τρεις συλλήψεις σε ισάριθμα περιστατικά.

Στο πρώτο περιστατικό, αστυνομικοί του Α.Τ. Πυθαγορείου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ηλικίας 17 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ο 17χρονος είχε προσπαθήσει να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ένα διαβατήριο ουγγρικών αρχών το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Στο δεύτερο περιστατικό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου συνέλαβαν στο αεροδρόμιο του νησιού έναν αλλοδαπό ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου ο 22χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο ένα διαβατήριο ιαπωνικών αρχών το οποίο, όπως εξακριβώθηκε, ήταν πλαστό και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

Στο τρίτο περιστατικό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου συνέλαβαν έναν 35χρονο αλλοδαπό στην πρωτεύουσα του νησιού, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Πάτρας, για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε δηλώσει σε προγενέστερο χρόνο ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αστυνομική υπηρεσία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com