AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

23 Μαΐ 2018

Διάκριση μαθήτριας του Καρλοβάσου σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό



 
Σε πανελλήνιο λογοτεχνικό διαγωνισμό διακρίθηκε μαθήτρια από σχολείο της Σάμου.
 
Πρόκειται για την Κλεοπάτρα Σκοπιανού, από το Γυμνάσιο Καρλοβάσου, η οποία συμμετείχε και απέσπασε βραβείο στον 10ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον οποίο διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης, υπό την αιγίδα της UNESCO.
 
"Θα θέλαμε να συγχαρούμε ακόμα ένα παιδί του σχολείου μας που κατάφερε να διακριθεί, την Κλεοπάτρα Σκοπιανού, και να της ευχηθούμε και εις ανώτερα!" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καρλοβάσου.

Με σειρά τους, ο σύλλογος των καθηγητών και η διεύθυνση του Γυμνασίου Καρλοβάσου συγχαίρουν, επίσης, τη μαθήτρια για τη βράβευσή της. "Θα είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να δούμε την Κλεοπάτρα να ανεβαίνει τη σκάλα της επιτυχίας και να αναδειχθεί σε μια σημαντική λογοτέχνιδα, γεγονός που θα τιμήσει τόσο την ίδια, όσο και το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε" σημειώνουν σε συγχαρητήριο μήνυμά τους.

Από την πλευρά του, το διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης και η επιτροπή βαθμολόγησης συγχαίρουν "την εκκολαπτόμενη λογοτέχνη για τη διάκρισή της και της εύχονται καλή πρόοδο στα ελληνικά γράμματα και σε ό,τι δημιουργικό προάγει θετικά τη σκέψη της".
 
Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com