AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

22 Μαΐ 2018

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα παιδιά της Σάμου μαθαίνουν για την υγιεινή διατροφή!

Φωτογραφίες από τη σελίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο facebook

Η εκδήλωση της WWF Hellas με τίτλο "Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης" και θέμα την εκπαίδευση των παιδιών στην υγιεινή διατροφή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα και την Τρίτη στη Σάμο.

Σε αυτή τη διαδραστική δράση που έλαβε χώρα στο νέο δημοτικό μέγαρο του Δήμου Σάμου στο Πυθαγόρειο συμμετείχαν όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού και τα παιδιά ενημερώθηκαν για θέματα διατροφικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Την εκδήλωση στήριξε ο Δήμος Σάμου και σε αυτήν συμμετείχε επίσης η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το γραφείο της Λέσχης στη Σάμο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι executive chef Βαγγέλης Μπιλιμπάς (υπεύθυνος γραφείου Σάμου), Ασλάνης Παντερλής και η νέα chef Φωτεινή Φουρτούνη παρουσίασαν και μαγείρεψαν μαζί με τα παιδιά πολύχρωμες, θρεπτικές και υγιεινές συνταγές που έγιναν ανάρπαστες από τα παιδιά των σχολείων. 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος "συγχαίρουνε τα μέλη για την εθελοντική τους δράση σε κάτι τόσο σημαντικό όσο η ευαισθητοποίηση και σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών σε θέματα διατροφής".

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση που αναρτήθηκαν στη σελίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο facebook!













Πηγή: Σελίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στο facebook

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com