AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

28 Μαΐ 2018

Αδελφοποίηση των ροταριανών ομίλων Σάμου και Κρότωνα Ιταλίας

Από δεξιά ο Δήμαρχος Κρότωνα Ιταλίας, ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου, ο ψηφισμένος πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Κρότωνα και ο Δήμαρχος Σάμου

Την αδελφοποίηση του Ροταριανού Ομίλου Σάμου με τον Ροταριανό Όμιλο Κρότωνα Ιταλίας προανήγγειλαν οι πρόεδροι των δύο ομίλων το Σάββατο στο Πυθαγόρειο της Σάμου στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Πυθαγορείου και την ακόλουθη τελετή αδελφοποίησης του Δήμου Κρότωνα με τον Δήμο Σάμου.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο δήμαρχος Κρότωνα και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κρότωνα.

Ως εκπρόσωποι του Ροταριανού Ομίλου Σάμου παρευρέθησαν ο ιδρυτικός πρόεδρος, Ευγένιος Χαρδαβέλλας, και ο ψηφισμένος πρόεδρος, Δημήτριος Κυριαζής, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερες επαφές με τους Ιταλούς εκπροσώπους.

Στην συνάντηση αυτή οι Πρόεδροι των Ρ.Ο. Κρότωνα και Σάμου συμφώνησαν να πραγματοποιηθεί η μεταξύ των ομίλων αδελφοποίηση με στόχο την άμεση ανάπτυξη ιδιαίτερων φιλικών και επαγγελματικών συνεργασιών, με απώτερο σκοπό την προώθηση και υλοποίηση προγραμμάτων υπέρ της προόδου των δύο Δήμων.

Από δεξιά ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου, ο δήμαρχος Κρότωνα Ιταλία και ο ψηφισμένος πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου

Από δεξιά ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Κρότωνα και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Ιταλίας, ο ιδρυτικός πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου και ο ψηφισμένος πρόεδρος του Ρ.Ο. Σάμου

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com