AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Μαΐ 2018

Χειροπέδες σε τρεις στη Σάμο

 
Σε νέες συλλήψεις προχώρησε το τελευταίο διήμερο στη Σάμο η Αστυνομία.
 
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη την Πέμπτη στο Βαθύ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για αντίσταση και απείθεια.
 
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα, ενώ βρισκόταν στον χώρο παραμονής αλλοδαπών (hotspot) στην πόλη της Σάμου, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, ενώ προέβαλε αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη.
 
Σε άλλο περιστατικό, συνελήφθη, επίσης στο Βαθύ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία αλλοδαπή, ηλικίας 28 ετών, η οποία κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
 
Κι αυτό γιατί, εξεταζόμενη από την αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου, κατέθεσε ψευδή στοιχεία, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα.
 
Στο μεταξύ, συνελήφθη την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας 20χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα πλαστό δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com