AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

21 Μαΐ 2018

Παρατάθηκε η προθεσμία έκδοσης καρτέλας στα ενοικιαζόμενα καταλύματα


Παράταση πήρε η προθεσμία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοσης της ετήσιας Καρτέλας Ενημέρωσης Πελάτη, που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρηματίες ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων.
 
Πιο αναλυτικά, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ν. Σάμου κάνει γνωστό ότι η σχετική προθεσμία παρατάθηκε ώς τις 4 Ιουνίου και πως δεν πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω.  

Επισημαίνει δε πως "μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας το σύστημα έκδοσης των καρτελών θα κλείσει και όσοι δεν τις έχουν προμηθευτεί δεν θα θεωρούνται νόμιμοι σε ενδεχόμενο έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού".

Όπως υπενθυμίζει "κάθε επιχειρηματίας ενοικιαζόμενων δωματίων και διαμερισμάτων υποχρεούται σύμφωνα με την παρ.4 του άρθρου 50 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ Α’/125) να προμηθευτεί τις εν λόγω καρτέλες και να τις αναρτήσει σε εμφανές σημείο της επιχείρησής του.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη του συλλόγου μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο του συλλόγου, στο τηλ. 22730 23055, φαξ 22730 23783, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 08:00 έως 15:00.
 
Αρχική δημοσίευση: My Samos Blog, http://my-samos.blogspot.com