AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

16 Μαΐ 2018

Εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στον Κότσικα

 
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σάμου στην Παναγία του Κότσικα.
 
Γίνονται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βαθέος (π. Στέφανος, 6972 880034, με συνάντηση κατόπιν συνεννόησης Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6-9μμ), στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμου Καρλοβάσου (π. Βασίλειος, 22730 32532 και 6975 744373, σε συνάντηση καθημερινά από 6-8μμ) και στο panagiakotsika@gmail.com
 
Φέτος το καλοκαίρι οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε τέσσερις περιόδους, ως εξής:
 
Αγόρια Δημοτικού: 2-8 Ιουλίου,
 
Κορίτσια Δημοτικού: 9-15 Ιουλίου,
 
Αγόρια Γυμνασίου-Λυκείου: 16-22 Ιουλίου,
 
Κορίτσια Γυμνασίου-Λυκείου: 22-29 Ιουλίου.
 
"Το ενδιαφέρον της τοπικής μας Εκκλησίας για τους νέους παραμένει αμείωτο και για τους μήνες του καλοκαιριού. Για τον σκοπό αυτόν, με την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας, η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας έχει δημιουργήσει με πολύ αγώνα τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στον Κότσικα.
 
Το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, οι σύγχρονες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις, οι χώροι αθλοπαιδιών, η τέλεια εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά και τους νέους μας να γνωρίσουν καλύτερα τον θησαυρό της Ορθοδόξου Πίστεως και της Ελληνικής Παραδόσεως μέσα στην ομορφιά και την ησυχία της φύσεως και τη φιλόξενη και γεμάτη αγάπη αγκαλιά της τοπικής μας Εκκλησίας" αναφέρει η Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com