AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Μαΐ 2018

Σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις σε Ηραίο και Κουμαίικα ο Νίκος Κατρακάζος

 
Αγροτικές εκμεταλλεύσεις σε Ηραίο και Κουμαίικα επισκέφθηκε την Πέμπτη ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακάζος, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΑΟΚ της τοπικής Περιφερειακής Ενότητας.
 
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κατρακάζος μετέβη στον Άγιο Γεώργιο στο Ηραίο, και συγκεκριμένα στη γεωργική εκμετάλλευση παραγωγής οπωροκηπευτικών και οσπρίων των Άγγελου και Μανόλη Τριτσινιώτη, καθώς και στα Κουμαίικα στον ελαιώνα βιολογικής καλλιέργειας της Κατερίνας Σπυρίδωνος και στην καλλιέργεια κρεμμυδιών τοπικής ποικιλίας του νέου αγρότη Κώστα Τριανταφύλλου.
 


Στη συνέχεια στην πλατεία των Κουμαιίκων συναντήθηκε με παραγωγούς ελαιολάδου και άλλων τοπικών προϊόντων, αλλά και κατοίκους της τοπικής κοινότητας.
 

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της κοινότητας, Γιάννη Ζούμπο, και της γειτονικής κοινότητας Σκουρεΐκων, Κώστα Χατζηχρήστο, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε για την απόφαση της Περιφέρειας - μετά από αίτημα των δύο κοινοτήτων και μελέτης που εκπόνησε ο δήμος Σάμου - να εντάξει στο ΠΔΕ 2018 την ασφαλτόστρωση του δρόμου Μπάλου Κουμαιΐκων-Πεύκου Σκουρεΐκων με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com