AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Απρ 2019

Στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 13-14/4 το Final Four με τον Κέρκη Μαραθοκάμπου!


Στο κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής" της Νέας Ερυθραίας, στην Αθήνα, θα δώσει το Σαββατοκύριακο τις μεγάλες μάχες ανόδου στη Volley League o Κέρκης Μαραθοκάμπου.
 
Το γήπεδο ανακοινώθηκε σήμερα, ενώ ήδη ήταν γνωστό πως ο πρώτος αγώνας της ομάδας της Σάμου θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου.
 
Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας, "το πρώτο ραντεβού του Κέρκη με την ιστορία γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Έτσι στης 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Ρόδου στον ημιτελικό του τουρνουά ανόδου για τη Volley League. Σε περίπτωση νίκης μας, τότε την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00 θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του άλλου ζευγαριού (ΟΦΗ-Δραπετσώνα) στον τελικό της διοργάνωσης. Σε περίπτωση ήττας μας, θα αντιμετωπίσουμε τον χαμένο του ζευγαριού στις 17:00 για την τρίτη-τέταρτη θέση".
 
Η ομάδα της Σάμου ζητεί από τους Σαμιώτες της Αττικής να τη στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο, στην προσπάθειά της να πετύχει το σπουδαίο επίτευγμα!
 
Ήδη όπως αναφέρουν, και μόνο η παρουσία του Κέρκη στο Final Four μιλάει από μόνη της, καθώς:
 
"Στην Α2 εθνική κατηγορία αγωνίζονται φέτος 29 ομάδες. Από αυτές , οι 26 ανήκουν στην ηπειρωτική Ελλάδα και μόνο τρεις στη νησιωτική (από τα περίπου 250 κατοικήσιμα νησιά που έχει η χώρα μας). Πιο συγκεκριμένα, είναι ο ΟΦΗ (Κρήτη με 633.000 κατοίκους) , Ροδιών Άθλησις (Ρόδος με 116.00 κατοίκους ) και ο Κερκης Μαραθοκάμπου (Σάμος με 32.000 κατοίκους). Όλα αυτά είναι απλά στατιστικά στοιχεία που μπορεί να αποδείξουν πόσο δύσκολο είναι αυτό που καταφέραμε φέτος, αλλά και πόσο σημαντικό είναι για την προβολή της Σάμου να έχει μια ομάδα σαν και τη δική μας να την εκπροσωπεί. Επίσης, το ότι και οι τρεις αυτές ομάδες θα βρεθούν στο final four ανόδου στη Volley Leαgue πάλι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να δει η πολιτεία και η ΕΟΠΕ όσον αφορά τη σοβαρότητα που δίνουν τα νησιά στο άθλημα, παρά τη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε λόγω γεωγραφικής θέσης και ίσως πρέπει να εξεταστεί κάποια ελάχιστη βοήθεια προς εμάς, όπως μπορεί αυτή να εκφραστεί. Συγχαρητήρια σε όλους, αθλητές, προπονητικό team, χορηγούς και τον κόσμο μας για ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com