AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

17 Απρ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Με Ολλανδούς η πρεμιέρα της τουριστικής σεζόν στη Σάμο!

Φωτογραφία: Τίτος Φραντζής

Τους πρώτους για τη φετινή σεζόν τουρίστες από το εξωτερικό, και συγκεκριμένα από την Ολλανδία, υποδέχτηκε το πρωί της Τετάρτης στο αεροδρόμιο "Αρίσταρχος" η Σάμος!

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, για το καλωσόρισμα των τουριστών, που έφθασαν με την πρώτη διεθνή πτήση charter για το 2019, οργάνωσε εκδήλωση ο δήμος Σάμου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Πυθαγορείου.


Η υποδοχή των πρώτων αυτών οργανωμένων Ολλανδών επισκεπτών περιλάμβανε μία μικρή παρουσίαση της Σάμου και των τοπικών προϊόντων της.

Οι τουρίστες είχαν, επίσης, την ευκαιρία να δοκιμάσουν το γλυκό κρασί του ΕΟΣΣ, τους προσφέρθηκαν και ορχιδέες των αδερφών Μανόλη και Νίκου Γαρουφαλή, ενώ παρακολούθησαν και σαμιώτικους χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σάμου "Ωκυρρόη η Σαμία" με επικεφαλής την Ελένη Παντελούκα!

Επρόκειτο για την πρώτη απευθείας πτήση από Μάαστριχτ προς Σάμο, την οποία εκτέλεσε αεροσκάφος της εταιρείας Corendon.


Όπως δημοσίευσε το My Samos Blog (for Engish click here), φέτος θα πραγματοποιηθούν συνολικά 197 απευθείας πτήσεις (αριθμός ρεκόρ) από Ολλανδία προς το αεροδρόμιο της Σάμου, με τρεις διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες, την ΤUI Netherlands (69 πτήσεις από Άμστερνταμ) και την Transavia (49 πτήσεις από Άμστερνταμ) και την Corendon (52 πτήσεις από Άμστερνταμ και 27 πτήσεις από Μάαστριχτ).

Δείτε την άφιξη του αεροσκάφους και την... υδάτινη υποδοχή του σε φωτογραφίες του Νίκου Στεφανή, καθώς και χαρακτηριστικά στιγμιότυπα που ανέβασαν ο Τίτος Φραντζής από τον ΕΟΣΣ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Ωκυρρόη η Σαμία"!











 



 

Φωτογραφίες Πολιτιστικού Συλλόγου "Ωκυρρόη η Σαμία"





















Φωτογραφίες: Τίτος Φραντζής, Νίκος Στεφανής, Πολιτιστικός Σύλλογος "Ωκυρρόη η Σαμία"

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com