AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

3 Ιαν 2020

Τέσσερις συλλήψεις την Πρωτοχρονιά στη Σάμο


Με τέσσερις συλλήψεις ξεκίνησε το αστυνομικό δελτίο της νέας χρονιάς στη Σάμο.

Πιο αναλυτικά, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη στο Βαθύ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 17χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. 

Κι αυτό γιατί. σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, από κοινού με άλλα δύο άτομα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, παραβίασαν είσοδο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη της Σάμου με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο πολίτη.

Σε άλλο περιστατικό, συνελήφθη στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 25χρονος αλλοδαπός, για απείθεια, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών.

Σε τρίτη περίπτωση, τέλος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου δύο αλλοδαποί, ηλικίας 16 και 20 ετών, για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με καταγγελία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς στο ΚΥΤ της Σάμου από κοινού με άλλους αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 18χρονο αλλοδαπό με χρήση ξύλινων αντικειμένων και σωματικής βίας.

Φωτογραφία αρχείου