AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Μαρ 2014

USA Today: "Στους κορυφαίους προορισμούς οίνου παγκοσμίως η Σάμος"


Τη Σάμο ως έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς οίνου στον κόσμο αναφέρει πρόσφατη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας USA Today, συμφωνώντας με το Wine Enthusiast, το διεθνές περιοδικό οίνου.

Τα νησιά του Αιγαίου μπαίνουν στην κορυφαία δεκάδα παγκοσμίως, με  ιδιαίτερη μνεία να γίνεται σε τρία νησιά: τη Σάμο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη. Ο Larry Bleibler συνιστά στους αναγνώστες του να επισκεφτούν τα οινοποιεία σε ένα από αυτά τα νησιά ενώ προσθέτει ότι τα αυτά διαθέτουν σπουδαία εστιατόρια, εξαιρετική θέα και ιστορία. "Είναι δύσκολο να επισκεφθείτε ένα από αυτά τα μέρη και να μην περάσετε όμορφα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος Larry Bleibler ουσιαστικά αναδημοσιεύει τη λίστα με τους δέκα κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμού οίνου στον κόσμο, την οποία σύνταξε η κριτικός οίνου Susan Kostrzewa για το περιοδικό Wine Enthusiast. Εκεί η κριτικός προτείνει επίσκεψη στο Οινοποιείο και το Μουσείο Οίνου της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου στο Μαλαγάρι, και συνιστά στους αναγνώστες να γευτούν εκεί τα τοπικά γλυκά κρασιά ή χαλαρώνοντας σε κάποια από τις παραλίες του νησιού. Σύμφωνα με την κριτικό, "η Ένωση ελέγχει την παραγωγή κρασιού στο νησί από το 1934 εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή ποιότητά του".

Δείτε τη δημοσίευση για τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς οίνου στον κόσμο στην εφημερίδα USA Today.