AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Φεβ 2015

Από 10 έως 25/2 οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις


Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των μαθητών της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕ.Λ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ – ομάδας Β') αλλά και των αποφοίτων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕ.Λ ή των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β') έτους 2015, ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου του 2015.

Τονίζεται ότι μετά την 25η Φεβρουαρίου για κανένα λόγο δεν γίνεται δεκτή καμία εκπρόθεσμη Αίτηση – Δήλωση, ούτε διόρθωση αυτής.

Η προθεσμία είναι αποκλειστική και οι συνέπειες για τους υποψηφίους από την μη εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης είναι καθοριστικές, με άμεση επίπτωση στη συμμετοχή τους στη διαδικασία εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για υπεύθυνες πληροφορίες οι μαθητές μπορούν να απευθύνονται στα Λύκειά τους, ενώ οι λοιποί υποψήφιοι στο πλησιέστερο Λύκειο ή στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου στα τηλέφωνα 2273021349 και 2273021350.