AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Φεβ 2015

Επιστολή Αγγελόπουλου στον υπουργό Ναυτιλίας για τη μείωση των δρομολογίων


Στο Υπουργείο Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού απευθύνθηκε με επιστολή του ο Δήμαρχος Σάμου, αμέσως μετά τον χθεσινό παροπλισμό, λόγω βλάβης, του πλοίου "Mυτιλήνη".

Μετά τον Νίκο Κατρακάζο, και ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ενημερώνει τον υπουργό Γιώργο Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα ότι το "Μυτιλήνη" "διακόπτει για ένα μήνα τουλάχιστον τα δρομολόγιά του προς τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους, με αποτέλεσμα το νησί μας να εξυπηρετείται πλέον μόνο από δύο δρομολόγια την εβδομάδα (με το Ε/Γ-Ο/Γ «Νήσος Μύκονος-Hellenic Seaways»).

Το γεγονός αυτό επιτείνει την απομόνωση  του νησιού μας και των Φούρνων, παραβιάζει τις βασικές αρχές της νησιωτικότητας, στην καρδιά του χειμώνα, δημιουργώντας πρόσθετα προβλήματα στους κατοίκους".

"Πιστεύω, κύριε Υπουργέ, ότι κατανοείτε την αγωνία των κατοίκων και σας παρακαλώ να ενδιαφερθείτε προσωπικά ώστε να βρεθεί κάποια λύση, τουλάχιστον μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη και το Ε/Γ-Ο/Γ 'Μυτιλήνη' είναι σε θέση να ξαναρχίσει τα δρομολόγιά του
", αναφέρει ο Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Φωτογραφία αρχείου: Μανώλης Marg