Μπορεί η χθεσινή μέρα να ήταν η Τσικνοπέμπτη, αλλά το "μενού", τουλάχιστον το τηλεοπτικό, δεν είχε μόνο κοψίδια και λοιπά κρεατικά. Γλυκιά συνταγή με γλυκό μοσχάτο κρασί από τη Σάμο έμελε να λανσάρει μέσω του "Mega" ως επιδόρπιο ο Σαμιώτης σεφ Ανδρέας Λαγός!
Με πολύ κέφι, παρέα με τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά, έβαλε μπρος κι έφτιαξε στην κουζίνα του "ΜEGA ME MIA" το λαχταριστό γλυκό "μπαμπάδες", με "βελούδινη", όπως λέει ο ίδιος ο Ανδρέας, σαντιγί!
Δείτε πώς!