AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

9 Φεβ 2016

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ ενισχύει το συλλαλητήριο των αγροτών την Παρασκευή 12/2


Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καλεί τους εργαζόμενους στο δημόσιο, αλλά και τους συνταξιούχους, να συμμετάσχουν στο πανσαμιακό συλλαλητήριο των αγροτών, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην πόλη της Σάμου.

Η σχετική ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων στη Σάμο αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ, στηρίζει τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών όλης της χώρας και όλου του λαού ενάντια στο αντιασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, έχουμε καθήκον και ευθύνη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με όλους όσους πλήττονται από την πολιτική που μας πτωχεύει, από την πολιτική που ξεκληρίζει την αγροτιά, που μας θέλει να εργαζόμαστε ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, με μισθούς των 300 και 400 ευρώ, που στέλνει στην ανεργία τους νέους, που βάζει λουκέτο στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 4 Φλεβάρη, οι μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη, τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε όλη τη χώρα, οι πλημμυρισμένοι από λαϊκό κόσμο κεντρικοί δρόμοι φανέρωσαν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα στο ασφαλιστικό, να βάλουμε μπρος για νέες διεκδικήσεις.

Το Ν.Τ. Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο, τους συνταξιούχους και όλο το λαό της Σάμου να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο των αγροτών την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 στις 6 μ.μ στο Βαθύ της Σάμου στο περίπτερο Ζαχαράκη.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, στήνουμε μπλόκο στην πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε. Να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης.

Αν τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το ασφαλιστικό, απαντάμε με 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία
".