AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

8 Φεβ 2016

Νοσοκομείο Σάμου: "Σε ετοιμότητα πλέον δύο ασθενοφόρα στη Σάμο"


Τις ενέργειες που έχει κάνει για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας στο νησί, θέμα που απασχόλησε και το τοπικό Δημοτικό Συμβούλιο, απαριθμεί σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου "Άγιος Παντελεήμων".

Όπως αναφέρεται σχετικά,

"1. Επισκευάστηκαν ο κύριος και ο εφεδρικός κλίβανος αποστείρωσης.

2. Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Προμηθειών Υγείας ο διαγωνισμός για την αγορά νέου κλιβάνου αποστείρωσης και προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός με καταληκτική ημερομηνία  ανοίγματος προσφορών την 08η/03/2016.

3. Επισκευάστηκε η βλάβη και αποκαταστάθηκε η παροχή νερού σε θαλάμους της Παθολογικής και της Χειρουργικής Κλινικής.

4. Επισκευάσθηκε ο διάδρομος του Χειρουργείου.

5. Μετακινήθηκαν δύο φορές στο Νοσοκομείο Σάμου Ιατροδικαστής και νεκροτόμος  και διεκπεραίωσαν όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις.

6. Παραδόθηκαν στο Ε.Κ.Α.Β - Τομέας Σάμου δύο καινούρια ασθενοφόρα ιδιοκτησίας Νοσοκομείου για άμεση χρήση.

7. Παρελήφθησαν πέντε καινούριοι ηλεκτροκαρδιογράφοι για τις ανάγκες του τμήματος Επειγόντων, των Εξωτερικών Ιατρειών, της Μ.Ε.Θ και της Χειρουργικής Κλινικής.

8. Αντικαταστάθηκε ο εκτυπωτής και ανακτήθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτροεγκεφαλογραφημάτων.

9. Προσελήφθησαν επικουρική ιατρός αναισθησιολόγος με τριετή σύμβαση, μόνιμος τεχνολόγος ακτινολογικού εργαστηρίου και ένας παιδίατρος, ένας χειρουργός, τέσσερις νοσηλευτές/τριες, δύο τεχνολόγοι ιατρικών εργαστηρίων, ένας τεχνολόγος ακτινολογικού εργαστηρίου κι ένας τραυματιοφορέας με οχτάμηνη σύμβαση.

10. Προσελήφθησαν δύο μόνιμοι διασώστες του Ε.Κ.Α.Β και πέντε για οχτάμηνη σύμβαση. Η δυνατότητα να έχουμε δύο ασθενοφόρα σε ετοιμότητα καθίσταται εφικτή.

11. Έχουμε δεχτεί αρκετές δωρεές σε υγειονομικό υλικό και εξοπλισμό
".

"Η προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του Νοσοκομείου αρχίζει να αποδίδει. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας που ήδη εκφράζεται με πολλούς τρόπους αποτελεί την καλύτερη εγγύηση" σημειώνουν οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου Σάμου.