AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

6 Φεβ 2016

Νέα δωρεά εξοπλισμού κατάδυσης στον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου


Νέο εξοπλισμό αυτόνομης κατάδυσης παρέλαβε πρόσφατα ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου. Ο εξοπλισμός αυτός διευκολύνει το δύσκολο έργο των μελών του συλλόγου που διασώζουν τις ζωές των προσφύγων που έρχονται υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα στη Σάμο.

Αναλυτικά ο εξοπλισμός αποτελείται από:

- Τρεις στεγανές στολές τύπου Ursuit heavy light Cordura RedQ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για τις απαιτητικές συνθήκες της θαλάσσιας διάσωσης στην επιφάνεια και στο βυθό. Συνδυάζουν τη μεγάλη αντοχή, με την προστασία του αυτοδύτη από τις χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παρέχει υψηλή ορατότητα.

- Τέσσερις ρυθμιστές Scubapro MK17, με κύριο τον S600, εφεδρικό τον R195, μανόμετρο Scubapro και σωλήνα χαμηλής πίεσης για την στεγανή στολή.

Ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου ευχαριστεί την κ. Maria Frisk, κάτοικο Σουηδίας για την αμέριστη υποστήριξη του Συλλόγου, τη συγκέντρωση των χρημάτων, την αγορά και την αποστολή των στολών και την οργάνωση "Samos Friendly Humans" για την κοινοποίηση της ανάγκης προστασίας των αυτοδυτών κατά τις χειμερινές επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.


Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου είχε παραλάβει άλλες τρεις στεγανές στολές καταδύσεων.