AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

2 Φεβ 2016

Μεγαλώνει το απεργιακό δελτίο της Πέμπτης


Και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ Σάμου θα δώσει το παρών στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, στη συγκέντρωση στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο. Οι φορείς και οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στην απεργία γίνονται καθημερινά όλο και περισσότεροι.

"Όλοι στη γενική απεργία! Όλοι στο δρόμο του αγώνα!" προτρέπει το Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, "μαζί με τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, τους άνεργους και τις γυναίκες, παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας!
                                                                                 
Πάρτε πίσω τον νόμο λαιμητόμο, να μην τολμήσετε να τον φέρετε  στη Βουλή!
" τονίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του νησιού.

Με τη σειρά του και ο Επιχειρηματικός Σύλλογος Πυθαγορείου καλεί τα μέλη του να πάρουν μέρος στην απεργία και τη συγκέντρωση της Πέμπτης.

Όπως υποστηρίζει, "δεν φτάνει η εξοντωτική φορολογία, τα χαράτσια που πληρώσαμε και θα συνεχίσουμε πληρώνουμε. Δεν φτάνει η αναδουλειά, ο αποκλεισμός από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψης που αντιμετωπίζουμε. Δεν φτάνουν τα χρέη που εξακολουθούν να συσσωρεύονται. Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ δίνει τη χαριστική βολή στον κοινωνικό χαρακτήρα της Ασφάλισης.

Προχωράει  στο ξήλωμα κάθε κατάκτησης που έχει απομείνει. Με τον νέο  τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, με βάση το εισόδημα και με δραστικά μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοαπασχολούμενων οδηγείται σε συντάξεις πείνας και κοινωνικές παροχές ασπιρίνης. Από την επίθεση δεν εξαιρείται κανείς!
" σημειώνουν, μεταξύ άλλων, οι επιχειρηματίες του Πυθαγορείου.

Δείτε ποιοι άλλοι απεργούν την Πέμπτη στη Σάμο.