AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Οκτ 2019

Βιωματικό εργαστήρι του "Φάρου" στους Μυτιληνιούς την Παρασκευή 1/11


Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 οι κάτοικοι των Μυτιληνιών της Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς» - Ψυχική ανθεκτικότητα και κοινοτικός ρόλος» στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας - Φιλίας Μυτιληνιών (ΚΕΝΕΦ).

Η συγκεκριμένη δράση - όπως και η προηγούμενη* - υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος» Π.Ε. Σάμου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο των Μυτιληνιών Σάμου, τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γυναικών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους ενδιαφερόμενους ενήλικες της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου: 22730 23443 & 87070-1.

* Σημειώνεται ότι προηγήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου το εργαστήρι με θέμα «Μεγαλώνοντας στην κοινότητα των Μυτιληνιών», το οποίο αποτέλεσε μια αρχή συζήτησης για τους κατοίκους και ανάγκη για περαιτέρω δράσεις, ενώ η δεύτερη συνάντηση είχε θέμα «Σχολείο και Κοινότητα»  και πραγματοποιήθηκε στο ίδιο χωριό την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com