AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

26 Οκτ 2019

Πρώτος αγώνας στη Σάμο για τον Κέρκη Μαραθοκάμπου στις 26/10

 
Τον πρώτο αγώνα του για την Α2 βόλεϊ στη Σάμο για την περίοδο 2019-2020 δίνει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, μετά και τη νίκη του επί της Αρμενικής στην Αθήνα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σάμου αντιμετωπίζει στις 7 το βράδυ τον πολύ δυνατό Α.Ο. Αιγιαλέων, ομάδα από το Αίγιο, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Καρλοβάσου και με τη βοήθεια του κοινού της θα προσπαθήσει να διπλασιάσει τις νίκες της.

"Το Σάββατο αρχίζει και πάλι το ταξίδι για εμάς στο όνειρο. Άλλη μια σεζόν που 11 ομάδες από τη Νότια Ελλάδα θα έρθουν στη Σάμο να αγωνιστούν στα γήπεδά μας και για κάθε Σάββατο από εδώ και πέρα ο κόσμος της νησιού μας θα έχει κάτι ευχάριστο να ασχοληθεί και να ξεφύγει από όλα τα προβλήματα που μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη νίκη αυτής της ομάδας μέσα από τους αγώνες της. Κατάφερε να ενώσει ένα νησί και να προσφέρει χαρά και υπερηφάνεια σε όλους μας. Χρέος μας είναι να κάνουμε το ίδιο και φέτος στην πιο δύσκολη αγωνιστικά χρονιά, αφού για πρώτη φορά όλες οι ομάδες συγχωνεύτηκαν σε έναν όμιλο. Σας θέλουμε και πάλι όλους κοντά μας. Όπως αποδείξαμε και με την περσινή μας πορεία, ενωμένοι κάνουμε θαύματα" αναφέρουν οι άνθρωποι του Κέρκη.
 
Στον αποψινό αγώνα θα δώσει το παρών και ο Θανάσης Πανούσος, φορώντας τη φανέλα σαμιώτικης ομάδας μέσα στη Σάμο πρώτη φορά στην αθλητική καριέρα του.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com