AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

30 Οκτ 2019

Αστυνομικοί Σάμου: «Προσπάθεια καπήλευσης» της εξιχνίασης της δολοφονίας

Πηγή φωτογραφίας: ANikolouli.gr

Τα θερμά της συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου που έφθασαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή δίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου. Ωστόσο, μιλά και για «κάποιους που θέλησαν να καρπωθούν την επιτυχία» αυτή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την τοπική Ένωση αστυνομικών, οι συνάδελφοί τους που χειρίστηκαν την υπόθεση "μεθοδευμένα, με επαγγελματισμό, συλλέγοντας και αξιοποιώντας στοιχεία από το έτος 2016 και εργαζόμενοι πέραν του προβλεπομένου ωραρίου τους, κατάφεραν προσφάτως να εξιχνιάσουν μια ανθρωποκτονία που συντάραξε την τοπική κοινωνία της Σάμου και να συλλάβουν τον δράστη αυτής.

Το γεγονός όμως ότι κάποιοι θέλησαν να καρπωθούν την επιτυχία των συναδέλφων μας για λόγους αυτοπροβολής, βάζοντας στο περιθώριο και απαξιώνοντας τον κόπο όσων πραγματικά και αποδεδειγμένα ασχολήθηκαν με την υπόθεση, μας υποχρεώνει αφενός να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και αφετέρου να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ανακρίβειες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, ότι δυστυχώς οι εγκληματίες ούτε παραδίδονται, ούτε ομολογούν οικειοθελώς υπό τον φόβο τηλεοπτικών εκπομπών, ούτε τα εγκλήματα εξιχνιάζονται εξ αποστάσεως και δια τηλεφώνου.

Για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, αλλά και εν γένει όλου του αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, η προσπάθεια καπήλευσης από υπηρεσιακούς και εξωϋπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο του έργου τους, όσο και του μόχθου που καταβάλουν καθημερινά, αποδεικνύει και το πραγματικό μέγεθος των επιτυχιών τους!" τονίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com