AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

24 Οκτ 2019

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Καθάρισαν μια παραδεισένια παραλία στη Σάμο!

Φωτογραφίες Στέφανου Ψημένου

Την, άγνωστη σε πολλούς, παραλία Κλήμα της νοτιοδυτικής Σάμου καθάρισαν πρόσφατα εθελοντικά ο Στέφανος Ψημένος και η ομάδα της Terrain, που ανέλαβε τη σηματοδότηση ενός μεγάλου δικτύου πεζοπορικών διαδρομών στο νησί. 

Όπως αναφέρει στη σελίδα του στο facebook ο Στέφανος Ψημένος: "αυτή είναι η παραλία Κλήμα. Ένας μικρός παράδεισος κρυμμένος στη νοτιοδυτική γωνιά της Σάμου, με λευκά βότσαλα, σμαραγδένια νερά, σκιά, και δροσερό νερό που τρέχει όλο το χρόνο από μια πηγή πίσω από την παραλία. Προσεγγίζεται μόνο με μονοπάτι.

Είναι η Διαδρομή 13 που μόλις σηματοδότησε η TERRAIN, από τον Λιμνιώνα στο μοναστηράκι του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, από εκεί στο Παλαιοχώρι, στην Αγία Κυριακή, και πίσω στον Λιμνιώνα.


Την βλέπεις την παραλιούλα από ψηλά καθώς πλησιάζεις και μαγεύεσαι με την ομορφιά της. Φτάνεις εκεί, και διαπιστώνεις ότι είναι ένας σκουπιδότοπος...



Σταματήσαμε ό,τι άλλο κάναμε και πήγαμε και την καθαρίσαμε. Γεμίσαμε τριάντα μεγάλες σακούλες σκουπιδιών.





Πριν...

... και μετά τον καθαρισμό!

Ζούμε στο ομορφότερο μέρος του κόσμου. Και αντί να το κρατάμε έτσι όπως το έφτιαξε ο Θεός, παραδεισένιο, το πληγώνουμε με τα σκουπίδια μας. Αν ρωτάτε εμένα, αυτή είναι η μεγαλύτερη αμαρτία".

Πηγή: Σελίδα Στέφανου Ψημένου στο facebook
Δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com