AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

27 Οκτ 2019

Ζητείται νέος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας για την Π.Ε. Σάμου


Πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή ανά κιλοβατώρα σε ότι αφορά την κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας των κτιρίων όλων των υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων  Σάμου, Ικαρίας, Λέσβου, Λήμνου και Χίου αναζητεί η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου.

Η Περιφέρεια έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της τη σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία αναφέρει ότι η κατανάλωση για τις πέντε Περιφερειακές Ενότητες είναι 96.000 κιλοβατώρες ανά μήνα περίπου και πρόκειται για επαγγελματικό Γ22 τιμολόγιο. 

Οι προσφορές πρέπει να αποσταλούν στο ritsalam@yahoo.gr το αργότερο έως τις 1 Νοεμβρίου 2019.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής η κ. Αντωνέλη στην τοποθέτηση της επισήμανε:

"Ως Περιφερειακή αρχή, με δεδομένο την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουμε μετά τις περικοπές των χρηματοδοτήσεων που έχουν συμβεί τα τελευταία δέκα χρόνια από τις Κυβερνήσεις, έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια νοικοκυρέματος των οικονομικών της Περιφέρειας μας,. Μεταξύ άλλων, είναι και η προσπάθεια μείωσης των λειτουργικών μας εξόδων, χωρίς βεβαίως να επηρεαστούν οι παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες.

Έτσι έχοντας υπολογίσει ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που δαπανάται για τον ηλεκτροφωτισμό όλων των κτιρίων στα οποία στεγάζονται οι υπηρεσίες μας ανέρχεται περίπου σε 260.000 ευρώ το χρόνο, προχωράμε στην αναζήτηση χαμηλότερης προσφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Με τις τρέχουσες τιμές που προσφέρουν οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας προσδοκάμε ότι θα εξοικονομήσουμε περί τις 117.000 ευρώ ετησίως. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσόν το οποίο θα μπορέσουμε να διαθέσουμε σε άλλες δράσεις μας, προς όφελος των κατοίκων μας".

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com