AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

31 Οκτ 2019

Εν αναμονή της απόφασης για τα ασφαλιστικά μέτρα για το νέο ΚΥΤ Σάμου


Την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα για το νέο ΚΥΤ στη θέση Ζερβού περιμένει η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων των Μυτιληνιών, η οποία διερωτάται γιατί δεν έχει υπάρξει ακόμη απόφαση εντός των 5 ημερών που προβλέπει ο νόμος και γιατί ζητήθηκε, όπως διέρρευσε από πληροφορίες , να δοθεί παράταση από κάποια υπουργεία που εμπλέκονται με την υπόθεση .

Συγκεκριμένα η Συντονιστική Επιτροπή αναφέρει:

"Η Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων των Μυτιληνιών Σάμου ως γνωστόν έχουν καταθέσει στις 20/9/2018 αίτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και 26/9/2018 ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης των υπουργείων Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη ( Μεταναστευτικής Πολιτικής) και Περιβάλλοντος και ενέργειας σχετικά με τη δημιουργία νέου ΚΥΤ στη θέση Ζερβού της Σάμου.

Εντός πέντε ημερών θα έπρεπε να έχει εκδοθεί κάποια απόφαση με τα ασφαλιστικά. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ζητήθηκε κάποια παράταση εκ μέρους των υπουργείων. Στο τέλος κατέθεσε προτάσεις το ένα υπουργείο, ενώ τα άλλα δυο όχι και η Ελληνική Δικαιοσύνη αναμένει.

Και ερωτώ πρώτον εάν ήταν κάποιος πολίτης θα περίμενε ή θα εκδικαζόταν ερήμην; Εκτός και αν υπάρχει παρέμβαση άνωθεν και δεύτερον τι είδους υπουργοί είναι αυτοί οι οποίοι ενώ νομοθετούν οι ίδιοι δεν εφαρμόζουν τους νόμους και απαιτούν από τους πολίτες την εφαρμογή τους".

Πηγή: VoreioAigaio.ERT.gr
Αναδημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com