AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

25 Οκτ 2019

Συνελήφθη και ομολόγησε τη δολοφονία Σαρικλή 74χρονος


Φως στη δολοφονία του 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή τον Νοέμβριο του 2016 στη Σάμο, έριξε η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος 74χρονου, από το Κοκκάρι, ο οποίος συνελήφθη σήμερα.

Στις 26 Νοεμβρίου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 92χρονου, ο οποίος διέμενε στον Κέδρο της Σάμου, από συγγενικό του πρόσωπο, στο Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας Εύβοιας. Άμεσα έγιναν ενέργειες για την αναζήτηση του ηλικιωμένου και τη συλλογή στοιχείων, από τα οποία προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, με βασικό ύποπτο τον 74χρονο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης τη υπόθεσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου προσήγαν χθες τον 74χρονο, που, εξεταζόμενος, αποδέχθηκε την εμπλοκή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για οικονομικές διαφορές, ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι με τα χέρια τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του. Στη συνέχεια, μετέφερε και έκρυψε το πτώμα του. 

Ο 74χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς σημείο σε απόκρημνη περιοχή του νησιού, όπου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θα αποσταλούν σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία.