AUTOMATIC TRANSLATION OF OUR BLOG INTO YOUR LANGUAGE BY GOOGLE TRANSLATE:

Turkish English German Dutch Swedish Danish French Italian Russian Spanish Portuguese Arabic

29 Οκτ 2019

Δύο συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά

Τα ναρκωτικά και τα άλλα αντικείμενα που κατασχέθηκαν

Στη σύλληψη δύο νεαρών προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία στη Σάμο, με την κατηγορία της κατοχής, χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας συνέλαβαν στο Βαθύ 23χρονο και 26χρονο (Έλληνες), καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση αυτοσχέδιου τσιγάρου με ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), το οποίο έριξαν στο έδαφος στη θέα των αστυνομικών.

Επίσης, σε έρευνα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 26χρονου βρέθηκε νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 3,9 γραμμαρίων.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής.

Στην κατοικία του 26χρονου βρέθηκαν ακατέργαστο χασίς βάρους 535 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κινητό τηλέφωνο και 3.660 ευρώ.

Τα αντικείμενα αυτά, το αυτοσχέδιο τσιγάρο με χασίς, οι ναρκωτικές ουσίες, το αυτοκίνητο του 26χρονου, το χρηματικό ποσό που όπως προέκυψε προέρχονταν από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και άλλα δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατασχέθηκαν.

Αρχική δημοσίευση στο My Samos Blog: www.my-samos.blogspot.com